Laden

Over ons

Avonturieren in de mainport

Als het avontuur lonkt, moet je ervoor gaan. In juli 2020 richtten Matty van den Berg, Harold Joëls en Joop Huijsdens Mainport Academy op. Hun missie: de mainport samen steeds slimmer en sterker maken. 

Omdat de wereld verandert zijn andere manieren van denken, werken, organiseren, managen en samenwerken nodig om de concurrentie voor te blijven. Veel organisaties kunnen wel wat inspiratie en slagkracht gebruiken. Met het Mainport Talent Assessement™ en het Samen Steeds Slimmer en Sterker-programma bewegen we organisaties en hun mensen om vanuit een visie meer rendement, groei en werkgeluk te realiseren.

Lees ook ons start-up verhaal in Onze Haven.
Ons team

Matty en Harold zijn actief als trainers en facilitators van (innovatie)workshops en de vooruitgeschoven pionnen als het gaat om visie en assessments. Daarnaast hosten zij Mainport Waves, videopodcasts over innovatie en ondernemerschap. Joop is IT-specialist en creëert met zijn team online magie. Bart is de schakel tussen operatie, commercie, IT en sales. Julian en Mariska zijn de spinnen in het web. Associate trainers en experts completeren ons team dankzij hun specifieke (strategische) kennis en kunde.

Teamleden
ERVARING
Havenervaring sinds 2008
Mainport Academy is een spin off van Watertalent, sinds 2008 het carrièreportaal voor de haven en industrie. Jarenlange ervaring heeft geleerd dat het succes van de mainport vooral te danken is aan de mensen die er werken. Onze focus ligt daarom op innovatief werkgeverschap en (intern) ondernemerschap. Mensen maken de mainport, dus moeten we daar zuinig op zijn. Hoe? Lees ons manifest.

ONZE OVERTUIGING

Wij geloven dat...

Organisaties in de mainport willen ook over 10 jaar nog bestaansrecht hebben. En iedere organisatie wil het beste voor zijn mensen. Future skills zijn essentiële vaardigheden om organisaties en mensen toekomstbestendig te maken. Ontwikkeling van medewerkers is direct gelinkt met organisatiedoelen. Dát is het gesprek waarbij we graag aansluiten.
Doe de Future Proof Check Up

De toekomst vooruit

Hebben we dan de wijsheid in pacht? Zeker niet. Daarom blijven we ook voortdurend in dialoog met ons vooraanstaande havennetwerk. Zo blijven we fit en scherp. Door deze dialoog ook via Mainport Waves met de community te delen, bieden we organisaties inspiratie voor innovatie en groei. Het gaat om anders leren denken, doen, kijken én luisteren.

Ga naar Waves

LET'S TALK

Meer weten of een kop koffie doen?

Bel 010 311 8600 of stuur ons een bericht.