Laden

Over ons

Zichtbaar, vindbaar en MERKwaardig

Wij zijn Harold, Matty en Joop. In 2020 zijn we gestart met een missie: bedrijven laten schitteren door een aantrekkelijk en impactvol werkgeversmerk te zijn.

Met onze Trainingen Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie en de Mainport Assessments  bewegen we professionals in onder andere HR en arbeidsmarktcommunicatie om vanuit een herkenbaar employer brand zichtbaar, herkenbaar, vindbaar en vooral MERKwaardig te zijn.

Aan 'one size fits all' doen we niet. Ook 'quick en dirty' laten we graag aan ons voorbij gaan. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in de haven en industrie spreken we de taal. We werken dan ook alleen op een manier die daarbij past: mensgericht.

De 8 zekerheden van Mainport Academy
  • Experts in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie
  • Trainingen altijd in haven en industrie context
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Intervisie met gelijkgestemden
  • Lokaal én dichtbij
  • Ook in company mogelijk
  • Reflectie en coaching
  • Flexibel en wendbaar
Teamleden
AANPAK
Dit is hoe wij werken

1. Wij zijn gespecialiseerd in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie in de haven en industrie. Trainingsstof en cases komen voort uit de (werk)situatie van de deelnemers.


2. Fysiek, dat werkt. Wij houden van mensen en van diepgang. Daarom kiezen wij voor fysieke bijeenkomsten. Dat werkt het lekkerst en is het leukst. 

3. Persoonlijke aandacht en maatwerk. De waarde van een training verhoogt als deelnemers ook de tijd krijgen om te sparren over hun eigen praktijkcases. Daarom bouwen wij de trainingen altijd op rondom de persoonlijke wensen en behoeften van deelnemers. Het is maatwerk.

4. Intervisie met gelijkgestemden maakt elke minuut waardevol. Deelnemers werken in een haven- of industriële context. Dat inspireert is goud waard voor je netwerk.

5.  Lokaal én dichtbij. Onze trainingslocatie is in Spijkenisse, 10 minuten van de A15, vlakbij Europoort-Botlek en Rotterdam. Maar natuurlijk komen we ook graag naar jou en je collega's voor een in company training of traject.

6. Reflectie is een must. Wij zijn geen trainingsbureau dat een keer een kunstje doet en waarvan je nooit meer iets hoort. We zien jou, je team en je organisatie juist graag (door)groeien. 

7. Met onze coaching en follow-up nemen we je ook aan de hand voor de volgende stappen. 

8. We zijn flexibel en wendbaar. Wij doen graag een extra stap om de beste oplossing(en) te vinden.   

ONZE OVERTUIGING

Dit is wat wij geloven

Organisaties in de mainport willen ook over 10 jaar nog bestaansrecht hebben. En iedere organisatie wil het beste voor zijn mensen. Dát is het gesprek waarbij we graag aansluiten.
Neem contact met ons op

De toekomst vooruit

Hebben we de wijsheid in pacht? Zeker niet. We leren veel van anderen.  Daarom blijven we ook verhalen en ontwikkelingen in het vooraanstaande havennetwerk volgen en ophalen. We delen de bevindingen graag voor inspiratie, innovatie en groei. 

Ga naar Cases

LET'S TALK

Meer weten of een kop koffie doen?

Bel 010 311 8600 of stuur ons een bericht.