Laden
Over de training
Een succesvolle manager geeft leiding aan een team met bevlogen medewerkers die plezier in hun werk hebben.
Wil je het werkplezier, de leermogelijkheden én de resultaten van je team wilt verbeteren? Ken hun kwaliteiten, drijfveren en ambities en boks het voor elkaar.
Je leert verschillende vaardigheden van leiderschapsstijlen toe te passen. Met verbindend leiderschap ervaar je door de onderlinge samenwerking meer werkplezier en creëer je een productiever team.

Voor wie?

Training Verbindend Leiderschap

Wil je de ontwikkeling van je medewerkers beter inzetten om concrete resultaten te realiseren? Dan is deze training voor jou een goede keuze.

Programma

Je bereidt je in je eigen tijd voor op deze training. Rond dit voorbereidingsdeel af voordat de klassikale training aanvangt. Daarin ga je drie dagen samen met de andere deelnemers aan de slag.

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt

Leren moet zinvol én leuk zijn. Bij Mainport Academy gaan wij voor een zo praktisch mogelijke aanpak met een zo groot mogelijk leereffect. Bij de meeste trainingen hoort een voorbereiding: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Tijdens de fysieke bijeenkomsten is er daardoor meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie.

Cases uit de eigen praktijk

Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de klassikale bijeenkomsten. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600