Over de training
Op zoek naar een andere baan (door corona)? Word je meer bewust van je eigen kwaliteiten, ambities en kansen.

In deze onzekere tijden ondersteunen wij je graag om (alsnog) jouw droombaan te vinden.

Onderzoeken welke sterktes je hebt en welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Samen kijken we naar je kwaliteiten en de juiste aanpak voor een nieuwe baan.

Voor wie?

Training 'Ik wil die baan'

Ben je (binnenkort) werkzoekend of wil je je opnieuw oriënteren op de arbeidsmarkt? Dit is een goede voorbereiding voor een nieuwe stap.

Programma

Je bereidt je in je eigen tijd voor op deze training. Maak een cv, een LinkedIn-profiel en het online-assessment. Rond dit voorbereidingsdeel af voordat de klassikale training aanvangt. Daarin gaan we één dagdeel actief en klassikaal aan de slag met jouw vragen en mogelijkheden.

"Met tientallen jaren werving- en recruitmentervaring creëren wij vanuit persoonlijke aandacht en intervisie de meest leuke en waardevolle trainingsmomenten."

Peter van der Meijden - Matty van den Berg

Trainers


info@mainportacademy.nl

010 311 8600
info@mainportacademy.nl

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt
Leren moet zinvol én leuk zijn. Bij Mainport Academy gaan wij voor een zo praktisch mogelijke aanpak met een zo groot mogelijk leereffect. Bij de meeste trainingen hoort een voorbereiding: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Tijdens de fysieke bijeenkomsten is er daardoor meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie.

Cases uit de eigen praktijk
Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de klassikale bijeenkomsten. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Trainingsdata bepalen we in overleg
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Trainingsdata bepalen we in overleg
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600