Laden
Over de training
Maak van stress gezonde spanning
Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment, privé en in je werk.

Stress komt van binnenuit. Je creëert het helemaal zelf. En dat is positief want het betekent dat je zelf bepaalt in welke mate je stress ervaart.
Wil je doortastender keuzes maken? In deze training verdiep je jezelf in de verschillende beslisstijlen die je daarbij helpen. Doorbreek het patroon bij besluiteloosheid.

Voor wie?

Training Stress verminderen en werkplezier vergroten

Voor iedereen die in meerdere of mindere mate stress ervaart en hier meer grip op wil krijgen.

Programma

Je bereidt je in je eigen tijd voor op deze training. Rond dit voorbereidingsdeel af voordat de klassikale training aanvangt. Daarin ga je drie dagen samen met de andere deelnemers aan de slag.

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt
Leren moet zinvol én leuk zijn. Bij Mainport Academy gaan wij voor een zo praktisch mogelijke aanpak met een zo groot mogelijk leereffect. Bij de meeste trainingen hoort een voorbereiding: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Tijdens de fysieke bijeenkomsten is er daardoor meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie.

Cases uit de eigen praktijk
Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de klassikale bijeenkomsten. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

 

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600