Laden
Haal het beste in je mensen naar boven door hun talenten te (h)erkennen en te ontwikkelen.
Herkent, benut en ontwikkelt jouw organisatie talent? Of focussen jullie vooral op processen en resultaten? Creëren jullie omgevingen waarin talent groeit?
Zorg ervoor dat medewerkers in jouw bedrijf hun talenten optimaal benutten. En kies voor de juiste manieren om dat te doen, zodat medewerkers tevreden zijn en bij je willen blijven werken.

Voor wie?

Training Talentontwikkeling

Je loopt al even mee als supervisor, (operationeel) manager of directeur. Er is meer uit je team te halen, maar hoe zet je je eigen kwaliteiten en die van je medewerkers maximaal in?

Programma

Je bereidt je in je eigen tijd voor op deze training. Rond dit voorbereidingsdeel af voordat de klassikale training aanvangt. Daarin ga je drie dagen samen met de andere deelnemers aan de slag.

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt
Leren moet zinvol én leuk zijn. Bij Mainport Academy gaan wij voor een zo praktisch mogelijke aanpak met een zo groot mogelijk leereffect. Bij de meeste trainingen hoort een voorbereiding: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Tijdens de fysieke bijeenkomsten is er daardoor meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie.

Cases uit de eigen praktijk
Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de klassikale bijeenkomsten. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600