Laden
Over de training
Hoe ga jij als HR-professional binnen de haven en industrie strategisch en effectief om met ontwikkelingen binnen het vakgebied?
Tijdens deze training leer je op welke manier je arbeidsmarktcommunicatie effectief inzet om potentiële kandidaten te boeien en te binden.
Bouw het fundament om de ‘employer branding’ van jouw organisatie verder te professionaliseren. Kies voor deze praktische training vol ruimte voor discussie en intervisie.

Voor wie?

Training Arbeidsmarkt communicatie

Onze trainingen zijn maatwerk. Deze training is toegespitst op HR-medewerkers, recruiters en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. Bij een open-inschrijving woon je de trainingsdag bij met zoveel mogelijk gelijkgestemden. In company is ook mogelijk.

Programma

Intake

Bij deze training hoort een korte intake (vragenlijst) van ongeveer 15 minuten. Deze vul je online in. Op basis van de antwoorden maken wij de training nog relevanter voor jou (en de andere deelnemers).

1,5 dag

De eerste dag van de training leer je de theorie en maak je stappen om je werkgeversmerk te doorgronden en je amc-strategie te bepalen. Tijdens het terugkommoment van een halve dag krijg je feedback op de stappen die je hebt gezet en zoomen we verder in op wat jij nog wilt weten. 

Trainingsopzet

Leer zoals jij wilt 

Een training volgen moet zinvol én leuk zijn. Tijdens de bijeenkomsten is er daarom veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie. Je ontvangt hand-outs van de training en andere handige documenten.

Cases uit de eigen praktijk

Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600