Laden
Assessments
Eerlijk gezegd vraagt ‘weten’ wel iets meer dan ‘meten’ alleen. Een test is een hulpmiddel, maar wel één die veel inzichten biedt. Het Mainport Talent Assessment™ is speciaal ontwikkeld om persoonlijkheid, competenties en drijfveren van medewerkers in de haven en industrie te meten. Wil je meer inzoomen op bepaalde rollen of vaardigheden? Dan bieden we nog een variatie aan tests. Kortom, mooie uitgangspunten voor waardevolle toekomstgesprekken.

Meten = weten

Je wilt als organisatie meer wendbaar zijn? Talent laten doorgroeien? Efficiƫnter werven en selecteren? Als je je medewerkers test, dan weet je beter de juiste richting te bepalen en keuzes te maken. Wij werken samen met een professionele partner zodat je altijd verzekerd bent van professionele, betrouwbare en valide testen.

De meest voorkomende testen op het gebied van leiderschap, werving en selectie en loopbaanontwikkeling vind je hier. Wij hebben echter een veel breder aanbod van testen. Wil je meer weten over ons aanbod, hoe wij deze testen inzetten voor trainingstrajecten of over de tarieven? Neem contact met ons op via het contactformulier.

MEER INFORMATIE

Meer weten of een kop koffie doen?

Bel 010 311 8600 of stuur ons een bericht.