Laden
Assessments

Onze assessments zijn gevalideerd en voldoen aan de hoogste ISO-normen.

Het Mainport Talent Assessmentâ„¢ is specifiek gericht op het meetbaar maken van de 8 meest voorkomende soft skills binnen de haven en industrie (gebaseerd op onderzoek van de Erasmus Universiteit). De andere tests richten zich op zowel het versterken van werkgeverschap en de cultuur van je organisatie als op het verbeteren van W&S, leiderschap en werkstijlen ten gunste van je werkgeversmerk.

Meten = weten

Je wilt als organisatie meer wendbaar zijn? Talent laten doorgroeien? Efficiënter werven en selecteren? Als je je medewerkers test, dan weet je beter de juiste richting te bepalen en keuzes te maken. Wij werken samen met een professionele partner zodat je altijd verzekerd bent van professionele, betrouwbare en valide assessments en tests.

De meest voorkomende tests en assessments op het gebied van leiderschap, werving en selectie en loopbaanontwikkeling vind je hier. Wij hebben echter een veel breder aanbod. Wil je meer weten over ons aanbod en hoe wij dit inzetten voor trainingstrajecten? Neem contact met ons op via het contactformulier.

MEER INFORMATIE

Meer weten of een kop koffie doen?

Bel 010 311 8600 of stuur ons een bericht.