Laden
Deep dives
Bewustwording, draagvlak en analyse van innovatief werkgeverschap en intern ondernemerschap 
Wat zijn deep dives?
Deep dives zijn een verdiepende stap in het Samen Steeds Slimmer en Sterker-Programma. Met deze activiteiten zoomen we in op teams, afdelingen of thema's waar verbetering de meeste impact heeft. Ook zoeken we naar activiteiten en actoren die vernieuwing kunnen brengen.

Waarom deep dives?

Deep dives zijn nodig om op team-, -afdelings- of samenwerkingsniveau innovatief werkgeverschap en (intern) ondernemerschap op de kaart te zetten. Deze stap is maatwerk. Het uiteindelijke doel van de activiteiten zijn om in de haarvaten van een organisatie en in teams vernieuwingskracht en –vermogen aan te wakkeren en te versterken.

Waarom Mainport Academy?

  • Wij activeren de innovatiekracht en creatieve mindset van je mensen 
  • Wij begeleiden en coachen jou en je team(s) 
  • Je haalt een ‘probleem-oplossing-borging’ in huis  
  • Onze facilitators en trainers zijn ervaren experts 

Wat levert een samenwerking jou op?

Je krijgt nieuwe inzichten om op team-, afdelings- of samenwerkingsniveau na te denken over de toekomst van je organisatie en je mensen. We gaan ook met jou, je organisatie en je mensen strategisch en operationeel aan de slag om die toekomst vorm te geven. Door samen vanuit een toekomstvisie te denken en te handelen, krijg je inzicht in de manieren waarop future skills de ambities van je organisatie en mensen realiseren.

LET'S TALK

Meer weten of een kop koffie doen?

Bel 010 311 8600 of stuur ons een bericht.