Laden
Over de Training Storytelling
Vind en vertel je unieke verhaal

"Vertel je verhaal!" Dit is vaak de gouden tip op congressen, in blogs en op LinkedIn-posts om je bedrijf op de kaart te zetten.

Maar hoe doe je dat dan? Waar begin je? Wat zijn de bouwstenen voor een goed verhaal? Wat maakt jouw verhaal onderscheidend? Waarmee word en blijf jij een aantrekkelijke en impactvolle werkgever?

Wij leren jou (en je team) in twee dagen hoe je een sterk werkgeversverhaal neerzet. In korte tijd kom je tot een sterke positionering en een uniek merkverhaal. Dit vertalen we meteen door naar een duidelijke content- en  amc-strategie. 

Voor wie?

Training Storytelling voor de arbeidsmarkt

De Training Storytelling is geschikt voor AMC-professionals, HR-adviseurs, recruiters, communicatiemedewerkers, managers, MT-leden en overige medewerkers die hun werkgeversmerk onderscheidend en sterk op de kaart willen zetten.

Programma

Intake

Bij deze training hoort een korte intake (vragenlijst) van ongeveer 15 minuten. Deze vul je online in. Op basis van de antwoorden maken wij de training nog relevanter voor jou (en de andere deelnemers).

2 dagen

De eerste dag van de training leer je de theorie en het speelveld kennen. We maken ook stappen om de essentie van je werkgeversmerk te doorgronden. Vanuit de visie en je merkessentie brengen we in dag 2 je verhaal tot leven en vertalen we dit door naar content en een amc-strategie. Na 2 dagen ligt er een duidelijke aanpak, die je meteen kan uitrollen.

Trainingsopzet

Leer zoals jij wilt 

Een training volgen moet zinvol én leuk zijn. Tijdens de bijeenkomsten is er daarom veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie. Je ontvangt hand-outs van de training en andere handige documenten.

Cases uit de eigen praktijk

Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600