Laden
Over de training
Samenwerken is meer dan de som der delen

Een team met professionals die voor elkaar door het vuur gaan. Dat klinkt toch veel beter dan een team dat als los zand aan elkaar hangt?

Er gebeuren magische dingen als mensen vanuit hun talent en sterktes werken. Daarmee smeed je teams die als een geoliede machine opereren. Om dat voor elkaar te krijgen is inspiratie en communicatie cruciaal.

Zelforganiserende teams weten wat hen te  doen staat en hoe. Leer in deze training om de persoonlijke kwaliteiten van jezelf en anderen te herkennen, te waarderen en optimaal in te zetten.

Voor wie?

Training Samenwerken in zelforganiserende teams

Onze trainingen zijn maatwerk. De klassikale trainingsbijeenkomsten zijn altijd toegespitst op jouw situatie, functie, niveau, beroepsgroep of achtergrond door (ingebrachte) praktijkcases en de groepsindeling.

Programma

Je bereidt je in je eigen tijd voor op deze training. Rond dit voorbereidingsdeel af voordat de klassikale training aanvangt. Daarin ga je drie dagen samen met de andere deelnemers aan de slag.

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt

Leren moet zinvol én leuk zijn. Bij Mainport Academy gaan wij voor een zo praktisch mogelijke aanpak met een zo groot mogelijk leereffect. Bij de meeste trainingen hoort een voorbereiding: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Tijdens de fysieke bijeenkomsten is er daardoor meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie.

Cases uit de eigen praktijk

Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de klassikale bijeenkomsten. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600