Laden
Over de training
Wil je mensen voor je winnen? Communiceer effectief, met aandacht en en profileer jezelf als een volwaardig gesprekspartner.
Succesvoller en doelgerichter communiceren start met een goede voorbereiding. Zorg voor betere gesprekken met de acht stappen van effectieve communicatie.
Wil je jezelf krachtiger opstellen, gehoord worden en conflicten sneller oplossen? Ontdek welke gesprekstechnieken je flexibel kunt inzetten bij ieder gesprek dat je voert.

Voor wie?

Training Gespreksvaardigheden

Onze trainingen zijn maatwerk, waarbij je zoveel mogelijk met gelijkgestemden de klassikale trainingsbijeenkomsten bijwoont. Deze training kan worden toegespitst op junior en medior functies, maar ook op management- en directieniveau.

Programma

Intake

Bij deze training hoort een (korte) voorbereiding/ online intake van ongeveer 15 minuten. Deze vul je online in. Op basis van de antwoorden maken wij de training nog relevanter voor jou (en de andere deelnemers).

1,5 dag

De eerste dag van de training leer je de theorie en maak je stappen om 'droog' te oefenen met gespreksvoering. Tijdens het terugkommoment van een halve dag krijg je feedback op jouw ervaringen en zoomen we verder in op wat jij nog wilt weten. 

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt

Leren moet zinvol én leuk zijn. Bij Mainport Academy gaan wij voor een zo praktisch mogelijke aanpak met een zo groot mogelijk leereffect. Tijdens de bijeenkomst(en) is er daarom veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie. Je ontvangt een verzorgde map met daarin een hand-out van de training en andere handige documenten.Cases uit de eigen praktijk
Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600