Laden
Over de training
Steeds vaker heb je als (leidinggevend) technicus een actieve rol bij het voeren van selectiegesprekken. Hoe haal je alles uit dit gesprek?
Een goed selectiegesprek maakt het verschil. Door een goede voorbereiding stel je betere vragen en haal je meer resultaat uit het gesprek.
Hoe beoordeel je zo objectief mogelijk een kandidaat? En hoe ‘verkoop’ je de functie én jezelf als werkgever? Met deze training boost je je wervings- en selectiegesprekken.

Voor wie?

Training Wervingsgesprekken door technici

Ben je werkzaam (als leidinggevende) in een technisch werkveld en sluit je aan bij of voer jij zelfstandig wervings- en selectiegesprekken? Volg deze training.

Programma

Intake

Bij deze training hoort een (korte) voorbereiding/ online intake van ongeveer 15 minuten. Deze vul je online in. Op basis van de antwoorden maken wij de training nog relevanter voor jou (en de andere deelnemers).

 

1,5 dag

De eerste dag van de training leer je de theorie en maak je stappen om 'droog' te oefenen met gespreksvoering. Tijdens het terugkommoment van een halve dag krijg je feedback op jouw ervaringen en zoomen we verder in op wat jij nog wilt weten. 

 

Trainingsopzet

Leer zoals jij wilt 

Leren moet zinvol én leuk zijn. Bij Mainport Academy gaan wij voor een zo praktisch mogelijke aanpak met een zo groot mogelijk leereffect. Tijdens de bijeenkomst(en) is er daarom veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, intervisie en interactie. Je ontvangt een verzorgde map met daarin een hand-out van de training en andere handige documenten.


Cases uit de eigen praktijk
Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan de slag met de uitkomsten.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Mainport Academy
010 311 8600