Laden
In het kort

Voor jou geen kantoorbaan maar al rijdend je dag doorbrengen. Jij brengt als buschauffeur al je passagiers veilig en op tijd naar hun bestemming. Je bent vriendelijk tegen de mensen die instappen. Als ze vragen hebben sta je ze graag te woord. 

Duizenden mensen maken elke dag gebruik van het openbaar vervoer. Zonder jou komen deze passagiers niet op tijd op hun werk, school of bij hun ziekenhuisafspraak. Je bent alert in het verkeer en je houdt je aan de verkeersregels. Je bent het visitekaartje van het busbedrijf en gaat helemaal voor deze baan.

Voor wie?

Buschauffeur (niveau 2) - bbl

Als bbl-student ga je een dag in de week naar school en werk je vier dagen bij een erkend leerbedrijf (de busmaatschappij).  

Tijdens je opleiding leer je alles over veilig en correct rijden met de bus. Daarnaast leer je hoe je je servicegericht moet opstellen naar de reizigers die je vervoert. In de eerste maanden van je opleiding haal je je rijbewijs D met code 95. 

Wat kun je worden?

Als buschauffeur, of chauffeur openbaar vervoer, werk je bij een vervoersonderneming. Je brengt reizigers veilig en op tijd naar hun plaats van bestemming. Je kunt aan de slag bij organisaties zoals bijvoorbeeld de RET, Arriva of Qbuzz.

De komende jaren gaan bij deze bedrijven veel chauffeurs met pensioen. Daarom liggen er voor jou, na het succesvol afronden van je opleiding, voldoende kansen op het vinden van een baan.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Is er een traingsdatum bekend? Of heb je liever een andere datum of in company?

Reserveer vrijblijvend of neem contact met ons op. We helpen je graag.
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
STC Group
0104486000