Laden

Future proof your business & people

Talent blijft de komende jaren schaarser dan ooit. Hoe vergroot je de vijver én houd je mensen aan boord? Vaar niet blind op diploma’s, kijk naar wat echt het verschil maakt.

 

Zet de eerste stap

Programma

Programma

Waar ligt jullie potentie en focus?  

Cultuur, identiteit en leiderschap

Future Skills ontwikkelactiviteiten

Bekijk ons programma

Assessment

Assessment

Kijk vooruit met het Mainport Talent Assessment™

Inzicht in karakter, kwaliteiten en drijfveren

Aan de slag met persoonlijke groei

Ga naar het assessment

Waves

Waves

Inspiratiemomenten voor innovatie en groei. 

Videopodcasts en pilots

Leren van de besten en pioniers

Ride our waves

Over ons

Over ons

Wij laten je nieuwe werelden ontdekken...

Frisse, creatieve blikken

14 jaar mainportervaring

Lees ons verhaal

Waarom Mainport Academy?

Onze ambitie

Mainport Academy wil mensen en bedrijven uit de haven en industrie zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. Het Mainport Talent Assessment™ is een hulpmiddel om dat te doen.

Mensen maken de mainport
Daarnaast biedt ons Samen steeds Slimmer en Sterker-Programma aanknopingspunten voor teams en individuen om wendbaar en veerkrachtig te worden. 

Innovatiewiel™
Het Innovatiewiel™ vormt de basis voor alles wat we doen. We leren en stimuleren je op basis van acht competenties kritisch in de spiegel te kijken, de juiste innovatierichting te bepalen en gericht in actie te komen.

Manifest
Er is acuut behoefte aan nieuw talent en de ontwikkeling van mensen in de mainport. Door niet diploma’s, maar persoonlijke- en sociale vaardigheden doorslaggevend te laten zijn voor recruitment, selectie en ontwikkeling van mensen wordt werkgeluk groter en de mainport inventiever. Lees ons manifest en join onze movement.

Innovatiewiel_Mainport_Academy_stack
Omgaan met verandering
Creëer denk- en doeruimte

De wereld is in rep en roer. Alle reden om lef, goede ideeën de mentaliteit om anders te denken en te doen de ruimte te geven.

Waves
Met Mainport Waves creëren we die ruimte. Dit zijn onze videopodcasts over innovatief werkgeverschap en intern ondernemerschap. In gesprek met thought leaders, innovators en andere dwarsdenkers en friskijkers gooien we een steen in de vijver van de mainport.

Onze belofte

  • Meten is weten en geeft richting aan groei(potentie)
  • Onze facilitators en trainers zijn ervaren experts
  • Wij zijn optimistisch en kijken altijd naar wat wél kan 

We walk the talk

Vallen en opstaan

Als startup ervaren wij aan den lijve dat innoveren gepaard gaat met vallen en opstaan. Het is een organisch proces van experimenteren, valideren, concluderen en opnieuw proberen. De praktijk is weerbarstig, de juiste mindset brengt ons verder.

Doe wat je het leukst vindt
We blijven pionieren. Dat vinden we razend spannend, maar ook enorm leuk. Zo leren we elke dag weer. Sta jij er ook zo in? Kom aan boord en neem contact met ons op.

LET'S TALK

Meer weten of een kop koffie doen?

Bel 010 311 8600 of stuur ons een bericht.